Med BioLet/MullToa får ni en snygg, lättskött och lyxig biologisk toalett till fritidshuset, utan avlopp. Den är svensktillverkad och en sann miljövän. Inga kemikalier; bara natur!

Använd den som vilken vanlig toalett som helst. Det speciella med BioLet/MullToa är att den biologiska nedbrytningsprocessen sker i toaletten, tack vare en patenterad teknik som gjort BioLet/MullToa till den mest sålda biologiska toaletten i landet.

BioLet/MullToa är näst intill underhållsfri, bekväm, fräsch och snygg som en vanlig wc. Och när det är dags för att bära ut en liten mullåda (1-2 gånger per säsong vid fritidsbruk) är det endast 5-10 procent kvar som nu förvandlats till finaste mull, som en gåva tillbaka till naturen.

Enkelt, bekvämt, rent och fräscht samt långsiktigt hållbart.

BioLet/MullToa är en biologisk toalett som producerar mull på plats, i själva toaletten. Komposteringen sker med hjälp av naturens egna mikroorganismer. Toaletten heter BioLet/MullToa för att den producerar naturlig mull, utan separering och utan påsar. En miljövänlig lyx – utan vatten och avlopp.


Samtliga BioLet/MullToa-modeller har mjukstängande sits.


Insynsskydd som öppnar och stänger sig beroende på om man sitter eller står.Var den enda svanenmärkta toaletten.

Om du vill ha den mest miljövänliga biologiska toaletten, var den tidigare Svanenmärkningen ett säkert kort. BioLet/MullToa var ensam på marknaden om denna märkning, som omfattade såväl kvalitet som kapacitet och miljöhänsyn.Bäst i Test!

Den nya tidens inne wc
Vill man leva bekvämt behöver man inte vatten eller avlopp till toaletten. Vi testade tre olika toaletter; komposterande, djupfrysande och förbrännande toaletter.